vergaderingvangelovigen.org

zakelijke dienstverlening


Welkom

Welkom op vergaderingvangelovigen.org, de website voor zakelijke dienstverlening aan Vergaderingen in Nederland. De website is medio 2013 geÔnitieerd in verband met gewijzigde regelgeving voor ANBI's vanaf 1 januari 2014.

Wij bieden de mogelijkheid tot centrale publicatie van ANBI's, gerelateerd aan een Vergadering van gelovigen in Nederland. Overal waar op deze website sprake is van een ANBI in relatie tot de hier aangeboden en uitgevoerde diensten, wordt een ANBI uit deze doelgroep bedoeld.

Zo'n 30 Vergaderingen en organisaties maken gebruik van deze diensten.

Op het gebruik van de via deze website aangeboden diensten met betrekking tot de ANBI-publicatie zijn voorwaarden van toepassing.


Dienstverlening

ANBI  |  algemeen nut beogende instelling
De overheid heeft in juli 2013 bepaald dat informatieverstrekking door goede doelen via internet een wettelijke voorwaarde wordt voor het verkrijgen en behouden van de ANBI-status. Dit heeft als doel het vertrouwen van het publiek in de filantropische sector te bevorderen. Er wordt meer transparantie geŽist van de ANBI's. Ook een kerkgenootschap of geloofsgemeenschap kan een ANBI zijn. Met ingang van 1 januari 2014 moeten diverse gegevens van de ANBI openbaar gemaakt worden. Dit kan op een eigen website of via een internetportal van een branche- of koepelorganisatie.


Over ons

De website vergaderingvangelovigen.org is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Nehemia (Ommen) en de redactie van vergaderingvangelovigen.info.Advertentie